Ное 2, 2022

Слога Пром го отвори Тенискиот клуб Слога во К

(Кавадарци, 1.10.2022) – Слога Пром свечено во присуство на своите вработени  го отвори Тенискиот клуб Слога. Воедно, како дел од клубот беше промовирано и тениското игралиште лоцирано во кругот на самата компанија. Тенискотоповеќе

Сеп 4, 2022

Поддршка на Проект Среќа со донација од прехра

Го поддржавме Проект Среќа снабдувајќи ги со пакети прехранбени производи семејствата кои се во социјален ризик вклучени во проектот во текот на првата сезона. Како компанија што работи со храна повеќе од 30повеќе

Сеп 4, 2022

Велигденска донација од 600 пакети со прехранбе

По повод велигденските празници, дониравме 600 пакети со прехранбени производи наменети за семејствата кои се во социјален ризик. Донацијата што се состоеше од замрзнати месни производи и зеленчук беше распределена низ повеќе градовиповеќе

Сеп 4, 2022

Донација од 400 пакети од Слога Пром за семејств

Дониравме 400 пакети со замрзнати месни производи за семејствата од исламска вероисповед кои се во социјален ризик, по повод празникот Бајрам. Распределбата на донираните производи се одвиваше преку ИВЗ Скопје, Џамиски одбор Кавадарциповеќе