Дек 27, 2022

Македонски квалитет 2022

Слога Пром, го доби престижното признание „Македонски квалитет 2022“ што го доделува Сојузот на стопански комори на Македонија под покровителство на претседателот нa државата.Нашата мисија, нашите приоритети и нашата стратешка определба, како иповеќе

Ное 2, 2022

Модерни пакувања на производите на „Слога Про

Производите „Слога Пром“ во продавниците ширум земјава наскоро ќе бидат во ново, модерно дизајнирано пакување. Секој производ од широката палета на внимателно замрзнатото месо сега имаат нов визуелен идентитет, со амбалажа  специфична поповеќе

Ное 2, 2022

Слога Пром го отвори Тенискиот клуб Слога во К

(Кавадарци, 1.10.2022) – Слога Пром свечено во присуство на своите вработени  го отвори Тенискиот клуб Слога. Воедно, како дел од клубот беше промовирано и тениското игралиште лоцирано во кругот на самата компанија. Тенискотоповеќе

Сеп 4, 2022

Поддршка на Проект Среќа со донација од прехра

Го поддржавме Проект Среќа снабдувајќи ги со пакети прехранбени производи семејствата кои се во социјален ризик вклучени во проектот во текот на првата сезона. Како компанија што работи со храна повеќе од 30повеќе

Сеп 4, 2022

Велигденска донација од 600 пакети со прехранбе

По повод велигденските празници, дониравме 600 пакети со прехранбени производи наменети за семејствата кои се во социјален ризик. Донацијата што се состоеше од замрзнати месни производи и зеленчук беше распределена низ повеќе градовиповеќе

Сеп 4, 2022

Донација од 400 пакети од Слога Пром за семејств

Дониравме 400 пакети со замрзнати месни производи за семејствата од исламска вероисповед кои се во социјален ризик, по повод празникот Бајрам. Распределбата на донираните производи се одвиваше преку ИВЗ Скопје, Џамиски одбор Кавадарциповеќе

Сеп 4, 2022

Правила за одмрзнување и чување на замрзнатот

Грижата за безбедноста на храната има примарно значење за секоја компанија бидејќи директно влијае на заштитата на потрошувачите. Но, многу е важно и самите потрошувачи да ги познаваат начините за чување и користењеповеќе

Сеп 4, 2022

Како барањата на современиот потрошувач ги ди

Кога купувачот избира одреден производ, тоа го прави врз основа на многу критериуми, но првиот што му остава најсилен впечаток е – пакувањето. Токму тoa е „одговорнo“ за првиот контакт и не еповеќе

Сеп 4, 2022

Што е потребно да се биде лидер на пазарот за з

Замрзнатите производи стануваат се поприсутни во секојдневната исхрана, а достапноста на различни видови замрзната храна ги прави погодни за користење за секого. Во овој сектор на замрзнати производи, месо и зеленчук, брендот Слогаповеќе