marba366
https://slogainternational.com

Македонски квалитет 2022

Слога Пром, го доби престижното признание „Македонски квалитет 2022“ што го доделува Сојузот на стопански комори на Македонија под покровителство на претседателот нa државата.Нашата мисија, нашите приоритети и нашата стратешка определба, како и

Модерни пакувања на производите на „Слога Про

Производите „Слога Пром“ во продавниците ширум земјава наскоро ќе бидат во ново, модерно дизајнирано пакување. Секој производ од широката палета на внимателно замрзнатото месо сега имаат нов визуелен идентитет, со амбалажа  специфична по

Слога Пром го отвори Тенискиот клуб Слога во К

(Кавадарци, 1.10.2022) – Слога Пром свечено во присуство на своите вработени  го отвори Тенискиот клуб Слога. Воедно, како дел од клубот беше промовирано и тениското игралиште лоцирано во кругот на самата компанија. Тениското

Поддршка на Проект Среќа со донација од прехра

Го поддржавме Проект Среќа снабдувајќи ги со пакети прехранбени производи семејствата кои се во социјален ризик вклучени во проектот во текот на првата сезона. Како компанија што работи со храна повеќе од 30

Велигденска донација од 600 пакети со прехранбе

По повод велигденските празници, дониравме 600 пакети со прехранбени производи наменети за семејствата кои се во социјален ризик. Донацијата што се состоеше од замрзнати месни производи и зеленчук беше распределена низ повеќе градови

Донација од 400 пакети од Слога Пром за семејств

Дониравме 400 пакети со замрзнати месни производи за семејствата од исламска вероисповед кои се во социјален ризик, по повод празникот Бајрам. Распределбата на донираните производи се одвиваше преку ИВЗ Скопје, Џамиски одбор Кавадарци

Правила за одмрзнување и чување на замрзнатот

Грижата за безбедноста на храната има примарно значење за секоја компанија бидејќи директно влијае на заштитата на потрошувачите. Но, многу е важно и самите потрошувачи да ги познаваат начините за чување и користење

Како барањата на современиот потрошувач ги ди

Кога купувачот избира одреден производ, тоа го прави врз основа на многу критериуми, но првиот што му остава најсилен впечаток е – пакувањето. Токму тoa е „одговорнo“ за првиот контакт и не е

Што е потребно да се биде лидер на пазарот за з

Замрзнатите производи стануваат се поприсутни во секојдневната исхрана, а достапноста на различни видови замрзната храна ги прави погодни за користење за секого. Во овој сектор на замрзнати производи, месо и зеленчук, брендот Слога