Ное 2, 2022

Модерни пакувања на производите на „Слога Про

Производите „Слога Пром“ во продавниците ширум земјава наскоро ќе бидат во ново, модерно дизајнирано пакување. Секој производ од широката палета на внимателно замрзнатото месо сега имаат нов визуелен идентитет, со амбалажа  специфична поповеќе

Сеп 4, 2022

Правила за одмрзнување и чување на замрзнатот

Грижата за безбедноста на храната има примарно значење за секоја компанија бидејќи директно влијае на заштитата на потрошувачите. Но, многу е важно и самите потрошувачи да ги познаваат начините за чување и користењеповеќе

Сеп 4, 2022

Како барањата на современиот потрошувач ги ди

Кога купувачот избира одреден производ, тоа го прави врз основа на многу критериуми, но првиот што му остава најсилен впечаток е – пакувањето. Токму тoa е „одговорнo“ за првиот контакт и не еповеќе

Сеп 4, 2022

Што е потребно да се биде лидер на пазарот за з

Замрзнатите производи стануваат се поприсутни во секојдневната исхрана, а достапноста на различни видови замрзната храна ги прави погодни за користење за секого. Во овој сектор на замрзнати производи, месо и зеленчук, брендот Слогаповеќе