Дек 27, 2022

Македонски квалитет 2022

Слога Пром, го доби престижното признание „Македонски квалитет 2022“ што го доделува Сојузот на стопански комори на Македонија под покровителство на претседателот нa државата.Нашата мисија, нашите приоритети и нашата стратешка определба, како иповеќе